Doom si zavzpomíná retro úrovněmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Doom si zavzpomíná retro úrovněmi

Doom si zavzpomíná retro úrovněmi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2016 09:29 4
Reklama

Nedávno jsme se dozvěděli o tom, že John Romero vydal rovnou po dvou dekádách novou úroveň pro Doom, to však nebude jediný záchvěv nostalgie. I nový Doom totiž bude obsahovat retro úrovně, jež budou na svůj letitý odkaz vzpomínat v tom nejlepším možném stylu.

Oznámení přichází po hodinové ukázce toho, co vlastně kampaň pro jednoho hráče nabízí. Jedná se zároveň o příslib podobného překvapení, jež čekalo na hráče Wolfenstein: The New Order. I tam se hráči mohli navrátit do starých úrovních a střílet nacisty pěkně postaru, ve hranatých koridorech.

Nelze samozřejmě než varovat před případnými spoilery – pokud si nechcete nechat podobu takových úrovní či jakékoli další detaily prozradit, tak raději nečtěte dále a přiložené a redaktory IGN pořízené video si raději odpusťte úplně.

Každopádně dostat se k takovým překvapením nebude zcela snadné – často musí hráči zatáhnout za páku či stisknout knoflík, jež otevírá tajné dveře na docela jiném místě v dané úrovni. Na druhou stranu, takové překvapení by měla naskýtat každá z misí.

Někdy se přitom jedná o malou část původní úrovně, jindy o jedinou místnost, objevení takového tajemství však v hlavním menu hry zpřístupní možnost zahrát si danou úroveň rovnou kompletní. Milé připomenutí minulého, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama