Call of Duty potvrdilo remaster CoD4: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty potvrdilo remaster CoD4: MW

Call of Duty potvrdilo remaster CoD4: MW

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2016 08:24 3
Reklama

Včera se jednalo ještě o únik obrázku, dnes je remaster Call of Duty 4: Modern Warfare prakticky potvrzený. A ne žádným insiderem nebo anonymním zdrojem, ale rovnou na oficiálním účtu na Twitteru.

Včera se na Redditu objevila fotka reklamního letáku, který láká ke koupi Legacy edice nového Call of Duty s podtitulem Infinity Warfare. Součástí Legacy edice by měl být i remaster Call of Duty 4: Modern Warfare původně z roku 2007. Tedy něco, o čem fanoušci série snili už několik let.

V reakci na to se hráči na internetu pustili do vzrušených debat o pravdivosti informace, ale stále se mohlo jednat o podvrh nějakého vtipálka. Pak ale oficiální účet Call of Duty na Twitteru zareagoval na dva roky starý tweet jednoho z hráčů, který v prosinci 2014 řekl, že pokud někdy uslyší slova "Call of Duty 4 PS4 remaster," tak si nadělá do kalhot. Odpověd Call of Duty je všeříkající.

Call of Duty potvrdilo remaster CoD4: MW
i Zdroj: Hrej.cz

Je však docela možné, že se nebude jednat pouze o remaster prvního Modern Warfare, ale že se na nás chystá rovnou celá trilogie. Na Amazonu byla objevena položka naznačující, že Call of Duty Modern Warfare Trilogy je skutečný titul od Activisionu, který by se mohl tento rok začít prodávat. Ostatně loni v červnu Activision prohlásil, že nad remasterováním starších dílu Call of Duty silně uvažuje a není těžké představit si, že svá slova letos naplní.

Infinity Ward na celou záležitost zareagovalo jen jediným tweetem, který toho moc neříká, ale vyzývá hráče k tomu, aby ještě chvíli počkali. Jak dlouho? Pravděpodobně do E3. Veletrh je v podstatě za rohem a by byla škoda oznámit nové Call of Duty jinde než na podiu Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama