Minuta ze hry Inside od autorů Limba
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minuta ze hry Inside od autorů Limba

Minuta ze hry Inside od autorů Limba

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 4. 2016 11:41 2
Reklama

O hře Inside od dánského studia Playdead, které se před šesti lety proslavilo okouzlující, nápaditou i náročnou plošinovkou Limbo, toho stále moc nevíme. A tak se musíme spokojit alespoň s malými střípky. Třeba v podobě videa, které prezentuje různé technické detaily hry.

Inside má být logická plošinovka, která bude po omezenou dobu k dispozici jen na Xboxu One. Vydavatelem hry je proto v tuto chvíli přímo Microsoft. Hráč se chopí malého chlapce ve snaze pomoci mu porazit zlé síly, které usilují o ovládnutí světa za pomoci experimentování na lidech. Hru prohání engine Unity a vyjít by měla ještě letos. Jenže je zatím pro drtivou většinu fanoušků velkou záhadou.

Na Inside začali dánští vývojáři pracovat ještě v roce 2010, tedy bezprostředně po vydání titulu Limbo. Veřejnosti hru představil Microsoft na své konferenci během E3 v červnu 2014. I když byla dříve v plánu i pro PC, PS3, X360 a Mac, v tuto chvíli je považována za časovou exkluzivitu softwarového giganta. Hratelné demo vývojáři prezentovali už během akce PAX Prime loni v srpnu, nicméně na internetu je dosud o pořádné materiály velká nouze.

Pokud si chcete ambiciózní plošinovku více osvěžit, určitě se podívejte i na bezmála dva roky starý premiérový trailer uvolněný při příležitosti E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama