Do R6 Siege míří členové Navy SEALs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do R6 Siege míří členové Navy SEALs

Do R6 Siege míří členové Navy SEALs

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 4. 2016 08:46 2
Reklama

Ubisoft představil obsah druhého DLC pro akci Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Rozšíření nazvané Operation Dust Line přinese kromě jiného dva nové zástupce Navy SEALs.

První nový operátor se jmenuje Valkyrie a jde o obránce. Tahle nebezpečná žena je vybavená brokovnicí SPAS-12 a může na libovolný povrch přichytit kamery, k nimž má přístup kterýkoli z týmových kolegů. Druhou novou třídou je ofenzivní Blackbeard vybavený štítem či pistolí Desert Eagle, jenž má být ideálním mužem do první linie.

Expanze Operation Dust Line by nás mohla podle některých zvěstí zavést na Blízký východ, nicméně zatím jsme se nedočkali dalších informací ani screenshotů, natožpak dokonce videa. Nové mapy jsou tak třeba stále velkou neznámou. Vystačit si musíme s obrázkem Valkyrie a Blackbearda. Dalších podrobností bychom se ale měli dočkat už 7. května při příležitosti Rainbow Six Pro League Finals.

Držitelé season passu se mohou na nové DLC těšit v týdnu od 9. května. Podobně jako první rozšíření má tak i toto drobný skluz. Původně měl druhý nášup vyjít už v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama