EVE Online doplní další FPS i datadisk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EVE Online doplní další FPS i datadisk

EVE Online doplní další FPS i datadisk

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 4. 2016 10:51 9
Reklama

Očekávaný konec Dust 514 ještě neznamená konec nadějím na atraktivní FPS z univerza EVE Online – dalším pokusem bude Project Nova. Nově oznámená FPS, ve které se proti sobě postaví až šestičlenné týmy a jež bude k dispozici zcela zdarma.

Hráči ve svých šarvátkách zavítají i na úroveň planet, hlavní jádro hry však bude vězet v bitvách na palubách lodí a vesmírných základen. Tam se budou hráči vrhat do bitev s některou z předdefinovaných tříd bojovníků a s jedním ze sestavených arzenálů. Avšak konkrétně volbu výbavy si budou moci hráči upravovat dle svého gusta a chybět samozřejmě nebude ani systém vylepšování postav.

Jako technologii využívají autoři Unreal Engine 4, první (a neoficiální) video tak odhaluje celkem líbivou grafickou stránku, zatím však nevíme, jak bude hra do univerza zasazena a zda se bude jednat o plnou integraci podobně, jako tomu bylo v případě Dust 514. Samotný název hry pak napovídá, že Project Nova navazuje na myšlenky původního PC titulu jménem Project Legion. Kolik nápadů však z této akce zůstalo, to je otázkou.

Ovšem to ze světa EVE Online není všechno. Nadále se mimo multiplatformního zaměření EVE Valkyrie dozvídají fanoušci hry o datu vydání dalšího datadisku základního EVE Online. Ten ponese název Citadel a prezentuje se atraktivním CGI trailerem.

Přídavek Citadel vyjde příští týden, 27. dubna, a nabídne vrchol technologického pokroku. Ukázka odhaluje obří a do nebes posazenou základnu, podobné, avšak v podstatně menším měřítku si pak budou moci budovat i samotní hráči.

Na druhé straně ale bude samozřejmě i možnost podobné projekty ničit. Tyto základny tedy nebudou pouze zdrojem bohatství, obchodů a sociálních interakcí obecně, ale také vojenskými cíly soupeřících frakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama