Alan Wake na Xbox nabízí DLC zadarmo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alan Wake na Xbox nabízí DLC zadarmo

Alan Wake na Xbox nabízí DLC zadarmo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 4. 2016 15:00 4
Reklama

Dvojici rozšíření pro thriller Alan Wake z Xboxu 360 si můžete stáhnout zdarma. Hra byla před nedávnem zařazena do zpětné kompatibility a pokud si chcete zrekapitulovat celé dobrodružství, za DLC nazvaná The Signal a The Writer už nemusíte zaplatit ani korunu navíc.

Obě rozšíření smysluplně navazují na závěr hry a každé vám zabere přibližně půl druhé hodiny. Jelikož studio Remedy jen před pár dny vydalo svoji novinku Quantum Break, lze tento krok chápat jako další gesto dobré vůle, které má zviditelnit i nový počin. Starší hru koneckonců obdržel každý, kdo si nejnovější titul finských vývojářů předobjednal.

Samotný Alan Wake se na Xbox Storu prodává za 20 dolarů, tedy necelých 480 korun. O dva roky novější spin-off s podtitulem American Nightmare pak stojí polovinu.

Když už je řeč o démony pronásledovaném spisovateli, stojí za to vás upozornit na jeden z easter eggů, na nějž můžete narazit při hraní akce Quantum Break. (Pozor, spoiler!) V jedné z kanceláří lze přistihnout ženu, která namísto práce pro Monarch hraje právě Alana Wakea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama