Den vydání FFXV určil Tabata už v roce 2013
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Den vydání FFXV určil Tabata už v roce 2013

Den vydání FFXV určil Tabata už v roce 2013

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2016 12:32 1
Reklama

U hry, která je ve vývoji už jedno celé desetiletí, se to zdá neuvěřitelné, ale o datu vydání Final Fantasy XV bylo údajně rozhodnuto už v roce 2013. Konec září se podle hlavní designéra nevzal jen tak odnikud.

Hadžime Tabata v rozhovoru pro Famitsu prozradil, že datum vydání byla ta první věc, o které se rozhodlo poté, co se v roce 2013 ujal vedení projektu. K přesnému datu tým došel po zralé úvaze a s ohledem na aktuální stav a reálné možnosti. “Vývoj jsem zpočátku nevedl, ale když jsem byl tímto úkolem pověřen, datum vydání 30. září 2016 byla ta první věc, o které se rozhodlo,” řekl Tabata. Nešlo o žádné hádání, ale něco, k čemu studio dospělo, když zvážilo všechny proměnné.

V rozhovoru pro PlayStation Access pak Tabata potvrdil, že Final Fantasy XV bude obsahovat mód New Game+ a také, že hráči budou moci krmit a trénovat Chocoby. Spoustu nových informací přineslo také poslední číslo magazínu Game Informer. Podle něj budeme moci rozhodovat, jak bude Noctis odpovídat v různých dialozích, a hra bude obsahovat více než 200 vedlejších úkolů. Vývojáři by přitom chtěli jejich počet do vydání ještě rozšířit. Čekání tak snad bude stát za to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama