Andromeda je duchovní nástupce ME1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Andromeda je duchovní nástupce ME1

Andromeda je duchovní nástupce ME1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2016 08:17 6
Reklama

O víkendu nás příjemně zaskočilo video z nového Mass Effectu, jehož pravost už považujeme za dostatečně prokázanou. Nyní nás čekají další informační střípky na konto Andromedy.

V posledních novinkách i hPodu jsme spekulovali, že by se podle toho, co se o hře postupně dozvídáme, mohl Mass Effect: Andromeda principiálně vrátit k myšlence a hratelnosti průzkumu a objevovaní nových planet z prvního dílu. A vypadá to, že se tak skutečně stane. BioWare se mají prvním dílem série ve smyslu objevitelství výrazně inspirovat. Uvnitř studia se o novince mluví jako o duchovním nástupci Mass Effectu 1, prozradil na fóru NeoGAF důvěryhodný insider shinobi602.

Uniklé video, které má pocházet z rané verze z roku 2014, ale nebylo jedné, které se o víkendu vylouplo na internetu. To první vynesl na světlo uživatel sítě NeoGAF s přezdívkou Taker34 a pocházelo od nejmenovaného vývojáře, respektive z jeho webu. I když Taker34 neodhalil identitu svého zdroje, server NerdLeaks jej vypátral a objevil další krátký klip ze stejné stránky. Zdá se, že zachycuje prototyp nové verze Mass Relay. Video by mělo pocházet přibližně z roku 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama