Update Hitmana nabízí nové výzvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update Hitmana nabízí nové výzvy

Update Hitmana nabízí nové výzvy

David Plecháček

David Plecháček

31. 3. 2016 15:15 2
Reklama

IO Interactive dnes do světa vypustí update 1.03, který nového Hitmana zase o něco vylepší. Update navíc neopravuje jenom chybičky, ale přináší i novou dávku obsahu. K dispozici bude nejprve na PS4 a Xboxu One, v blízké budoucnosti si ho budou moci stáhnout i majitelé PC verze.

Update by měl zkracovat načítací časy hry, což by mělo být nejvíce patrné při načítání pařížského prostředí v misi The Showstopper. Ostatně tam vás zavedou i novinky, které se týkají obsahu - těšit se můžete na The Vampire Magician Challenge Pack, jež bude obsahovat deset nových výzev, které vývojáři připravili na základě dat a údajů o tom, jak jednotliví hráči misí procházeli.

Každá výzva po vás bude chtít, abyste na sobě měli převlek upíra čaroděje právě ve chvíli, kdy budete mordovat nebohou oběť. Vývojáři slibují, že každá z deseti výzev vás bude motivovat plnit zadaný cíl pokaždé jinak.

Podle mého je trochu na škodu, že IO Interactive budou muset Hitmana podobným způsobem přiživovat, poněvadž jde o neblahý následek epizodického vydávání. Ačkoliv je Intropack největším balíčkem (neboť obsahuje jednu plnohodnotnou misi a dvě mise tréninkové), evidentně ani toto nestačí, aby se komunita o Hitmana zajímala alespoň do data vydání mise číslo 2. Souhlasíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama