Hitman bez stálého připojení je problém
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman bez stálého připojení je problém

Hitman bez stálého připojení je problém

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 3. 2016 09:08 10
Reklama

IO Interactive se dávají vědět, že online a offline uložené pozice zůstanou v novém Hitmanovi i nadále nekompatibilními. To má za následek to, že pokud hráči odehrají nějakou část hry online a z nějakého důvodu ztratí připojení k serverům, tak v takové rozehrané hře již nepůjde pokračovat offline. To platí i naopak a postup získaný bez připojení nebude dostupný online.

Důvodem je pak množství takzvaně živého obsahu, který IO Interactive do hry plánují pravidelně přisypávat – jde například o kontrakty a o řadu unikátních výzev, ne všichni hráči jsou však z podobného přístupu nadšení. Pokud totiž například připojení k serverům hry jen na chvíli vypadne, tak tu je problém a hráči se navrátí do menu hry s tím, že jakýkoli poté odehraný obsah pak již nebude přístupný online.

A z prohlášení IO Interactive navíc vyplývá, že ani v nejbližší době se na tomto přístupu s největší pravděpodobností nic nezmění. Co k tomu říkáte vy? Rozehráli jste Hitmana a setkali jste se s nějakými potížemi s připojením, nebo vám běhá vše hladce a rozdíly mezi online a offline verzí tak vlastně ani nemusíte řešit?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama