Overwatch se dočkal nové mapy a módu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch se dočkal nové mapy a módu

Overwatch se dočkal nové mapy a módu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 3. 2016 11:21 4
Reklama

Ačkoliv je Overwatch stále v betě, vývojáři z Blizzardu nezahálejí a nad rámec obrušování všech nežádoucích hran přidávají nový obsah. Poslední patch, s velikostí přibližně 1,5 GB, tak přináší spoustu nového obsahu a prohlubuje celkový dojem.

Asi největší novinkou je mapa Route 66, odkazující samozřejmě na jednu z nejslavnějších silnic ve Spojených státech. Svým zasazením pak přináší mapa spoustu nečekaných zákrut a nezanedbává ani vertikální plochy pro odstřelování z výšek.

Druhá záležitost se točí kolem módu pojmenovaném Weekly Brawl, který se v mnoha ohledech podobá Tavern Brawlu z Hearthstone. Každý týden (v betě každý den) se budete muset popasovat s nastavenými pravidly, která podle slov vývojářů mohou být i poměrně bláznivá, a soupeřit s ostatními, které už omrzelo klasické hraní. Nejčastěji se budou pravidla vztahovat na to, s jakou postavou můžete hrát, pravděpodobně ale vývojáři přichystají i pop-up úkoly přímo na mapách.

Poslední důležitou věcí je upravený způsob postupného zvyšování úrovně vaší postavy a získávání bonusů v podobě nových portrétů, nebo skillů. Co se týče obrázků v Hero Gallery, nové se budou odemykat po deseti úrovních a nikoliv na 10., 25., 50. a 100. levelu, jako tomu bylo doposud. Hráči navíc budou po každém 100. levelu povýšeni a s tím dojde i na resetování jejich zkušeností.

Pokud nemáte přístup do bety, nemusíte už tolik zoufat – plná verze Overwatch vychází 24. května a bude hodně zajímavé sledovat, jak si povede v souboji s konkurenčním Battleborn od Gearboxu. Ten vychází o necelý měsíc dříve, čímž dostanou lidé z Blizzardu ještě možnost případně zareagovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama