Overwatch vydal první animovaný kraťas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch vydal první animovaný kraťas

Overwatch vydal první animovaný kraťas

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 3. 2016 09:16 1
Reklama

Animované filmečky patří mezi ty nejlepší součásti her od Blizzardů a každý další jen potvrzuje, že americké studio zaměstnává nejen talentované tvůrce her, ale i zručné filmaře. Už dříve se Blizzard nechal slyšet, že jejich nový Overwatch bude nejen multiplayerová hra, ale že se na rozvíjení světa a jeho obyvatel bude podílet i série krátký animovaných filmů a první z nich je tu.

Sedmiminutový filmeček se soustředí na postavu Winstona a ukazuje rozhodující moment, kdy jsou všichni členové organizace Overwatch opět povoláni do služby. Na malé ploše se Blizzardu podařilo vykouzlit akční, humorné i dojemné momenty a kdyby to jen šlo, osobně bych se na takový televizní seriál začal okamžitě dívat.

V dalších dílech bychom se měli dočkat i představení ostatních postav - z listopadového vývojářského videa víme o scénách s Tracer, Widowmaker, Hanzem a dalšími. Kdy však máme filmečky čekat? Inu, snad jich několik vyjde ještě před vydáním samotné hry.

Začátkem května se Overwatch přihlásí s otevřenou betou, ve které si každý bude moci vyzkoušet, jestli se jim střílečka hraje nejlépe na PC či na konzolích. Kdo si Overwatch předobjedná do konce dubna, dostane přístup do bety o dva dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama