Kdy vyjde druhá epizoda Hitmana?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdy vyjde druhá epizoda Hitmana?

Kdy vyjde druhá epizoda Hitmana?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 3. 2016 14:51 4
Reklama

Přesnou odpověď na tuto otázku zatím neznáme, ale už víme, kdy se ji dozvíme. Vývojáři plánují datum vydání odhalit už příští týden. Mise nazvaná Sapienza Agenta 47 zavede do fiktivního prosluněného historického městečka stejného jména.

Momentálně se musíme spokojit s informací, že na další misi holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku vyrazí v dubnu. Středomořské letovisko situované na pobřeží jižní Itálie mělo být původně součástí základní edice společně s již vydanou Paříží a marockým městem Marrákéš. Jenže IO Interactive změnili plán a 11. března jsme se tak dočkali jen takzvaného Intro Packu s první misí.

Další úkoly pak hráče zavedou do Thajska, Spojených států a Japonska. Tyto mise původně měly vyjít v dubnu, květnu a červnu. Nyní se počítá s tím, že by se zbývající levely měly do hry dostat do konce léta. Druhá epizoda bude stát samostatně asi 275 korun.

Dnes se mají pro první epizodu Hitmana objevit alespoň dva nové Escalation Contracts, které hráče pověří likvidováním cílů v sérii stále obtíženějších scénářů. Další obsah má pak do hry brzy dorazit. Třeba Vampire Magician Challenge Pack, který obsahuje deset nových výzev. Hráči v něm budou muset plnit zadané úkoly, zatímco obléknou přestrojení nazvané Vampire Magician.

Režim Elusive Targets se v Hitmanovi objeví rovněž až příští měsíc, někdy blízko vydání druhé epizody. Jde o mód, v němž mají hráči na likvidaci cíle omezený časový limit a jen jediný pokus. Původně se počítalo s tím, že už v tuto chvíli bude tento režim ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama