Známe cenu a datum vydání DLC pro SWBF
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe cenu a datum vydání DLC pro SWBF

Známe cenu a datum vydání DLC pro SWBF

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 3. 2016 08:02 5
Reklama

První klasické placené rozšíření pro akci Star Wars Battlefront nazvané Outer Rim se zřejmě začne prodávat 5. dubna za 15 dolarů, tedy v přepočtu asi 365 korun. Informaci zveřejnil na svých stránkách významný obchodní řetězec GameStop.

Lidé z EA a DICE přitom až dosud slibovali, že DLC vydají v březnu. Pravděpodobně ale došlo k drobnému dokladu. Vydavatel ani vývojáři se zatím k informaci nijak nevyjádřili. Rozšíření bude součástí season passu v hodnotě 50 dolarů, což odpovídá ceně přibližně 1200 korun. Na českém Xbox Storu ostatně stojí 1199 korun. Třeba na českém PS Storu se ale season pass prodává za o poznání vyšší cenu - 1399 korun.

O obsahu Outer Rim jsme už několikrát psali. V minulých týdnech jsme vás informovali, že součástí DLC budou noví hrdinové, mapy, zbraně, mód, karty a mnoho dalších věcí. Oficiální web hráče láká na potyčky s nepřáteli mezi továrnami na Sullustu a v paláci Jabby Hutta na Tatooine. Industriální prostředí na Sullustu nás zavede to tavírny a bude se hemžit průmyslovými plošinami i všudypřítomným potrubím. Mapa na Tatooine zase představí proslulý trůnní sál Jabby Hutta nebo garáže nákladního člunu, lákají vývojáři na webu.

Dvojici nových hrdinů tvoří námezdní lovec Greedo a bývalý pašerák Nien Nunb, jenž se připojil k povstalcům. Za pozornost stojí i nový mód, který se jmenuje Extraction. “Rebelové přicestovali do velmi nebezpečných míst na Vnějším okraji s cílem vyzvednout cennou zásilku surovin. Teď ji musí dopravit do transportní lodě dřív, než bude pozdě. Impérium dorazilo, aby jim překazilo cestu na místo vyzvednutí,” popisují novinku autoři na webu.

Několik novinek se objeví i mezi zbraněmi a kartami. K dispozici bude nová puška V-10 a blasterová pistole DT-12. Z karet se web zmiňuje o Scatter Gun, Dioxis Grenade a Adrenaline Stim. Na první DLC naváže v létě rozšíření Bespin zasazené do Oblačného města a na podzim pak vyjde Death Star, o jehož obsah mluví jméno samo za sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama