Skutečný Hitman řádí v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skutečný Hitman řádí v novém videu

Skutečný Hitman řádí v novém videu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2016 11:12 6
Reklama

Opět jako na houpačce – po kontroverzní reklamě na nového Hitmana, ve které vývojáři s adresováním ženských záchodků a potoků krve možná přestřelili, se vrací marketingový tým s trhákem.

Ve spolupráci s tvůrčí skupinou RealmPictures totiž dali dohromady vynikající video, ve kterém skupiny vybraných lidí ovládají skutečného Hitmana v jedné z jeho misí.

RealmPicutres byli vybrání lidmi z IO Interactive zcela záměrně – mají totiž na svém konetě obdobný first-person projekt a nabídku, zpracovat stejným způsobem i Hitmana, vzali bez dlouhého váhání po deseti minutách. Výsledkem je neopakovatelný zážitek, kdy „hráči“ udávají holohlavému agentovi příkazy a on je v reálném čase uvnitř honosného sídla bezezbytku plní. I za cenu vlastní smrti.

Na rozdíl od prvního projektu – Real Life First Person Shooter – je ale Hitman mnohem propracovanější, nabízí několik možných variant splnění zadaného úkolu a přichází i s odlišnými konci. Hráči jsou navíc vtaženi do děje i tím, že mohou být ti, kdo doslova stisknou spoušť a odpraví cíl mise.

Za tím vším nicméně stojí ohromné množství příprav a následně i spojení mnoha lidí, kteří jsou schopni něco podobného v reálném čase zpracovat a doručit ve formě streamovaného videa do „řídící místnosti“. Určitě proto mrkněte vedle samotného filmečku i na making-off video, se spoustu dalších zákulisních informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama