Všechny epizody Hitmana vyjdou letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechny epizody Hitmana vyjdou letos

Všechny epizody Hitmana vyjdou letos

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2016 14:30 1
Reklama

Ačkoliv jsme byli v našich dojmech z betaverze spíše negativní, Hitman stále zůstává jedním z velkých titulů, kterých se máme dočkat letošní rok. Vzhledem k novému přístupu ve vydávání hry jako takové ale nebylo jasné, zda se všech 7 epizod stihne vydat do konce letošního roku. Jak Square Enix dnes potvrdil, vše se nakonec stihne.

Vydavatel již dříve potvrdil, že se podíváme minimálně do šesti odlišných lokací, jako například do Paříže, Itálie, Maroka, Thajska, Japonska nebo do USA, zda ale nakonec všechny mise dostanou svou vlastní unikátní lokaci, potvrzené není. Je pravděpodobné, že o výše zmíněném bude rozhodovat i samotný příběh.

Co se týče informací ke koupi - již víme, že balíček Full Experience nás vyjde na přibližně tisíc šest set korun. Pokud si nejdříve budete chtít hru osahat, můžete zvolit Intro Pack, jehož cena se pohybuje okolo 420 korun, a každá další epizoda vás následně vyjde na 280 korun. Koupí plné hry tak pak ve výsledku můžete ušetřit pět set korun. Do hry by se mělo implementovat několik DLC, jejichž obsahem budou nové zbraně a převleky - ty však nebudou zpoplatněny.

První epizoda, která bude obsahovat prolog (známý již z bety) a mapu v Paříži startuje na PS4, Xboxu One a PC již tento pátek. Data dalších nových misí by měly být zveřejněny v budoucnosti, nicméně vydavatel hráčům dává najevo, že by se měly každý následující měsíc dočkat nového obsahu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama