Kingdom Come je v betě a má nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come je v betě a má nový trailer

Kingdom Come je v betě a má nový trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2016 10:35 21
Reklama

Čeští Warhorse o sobě a o svém Kingdom Come opět jednou dávají vědět – hra včera vstoupila do betaverze, vývojáři aktualizují web hry a s blížícím se letošním datem vydání je na světě také nový trailer.

Ten láká na procházku světem chaosu a bezpráví, jaké panovalo počátkem 15. století i v naší krajině. Ukázka představuje mladého Henryho, hlavního hrdinu hry, syna kováře. Ten se ocitá ve víru dění krátce poté, co je jeho rodná vesnice napadena, vypleněna a jeho rodina zákeřně pobita. Příběh hry se následně věnuje pouti mladého kováře za pomstou a za odhalením toho, kdo stojí za nájezdy v jeho domovské krajině a především proč.

Co se samotné betaverze týče, tak v té se mohou hráči těšit na část příběhové linky, na řadu úkolů, předělaný soubojový systém a především na první z velkých bitev.

Její výsledek by měl záviset na akcích hráče, nikoli však na tom, kolik nepřátel zvládne pobít, ale na pečlivé přípravě a plánování. Nepřítele lze předem infiltrovat, zjistit jeho slabiny anebo otrávit klíčové postavy. Otevřený svět i volba přístupu by měly být hlavními devizami celé hry a v tomto případě i betaverze.

Ta tedy také slibuje pozměněný systém soubojů, který by měl být opět o fous blíže realistickému zpracování středověkých šermířských střetnutí.

Teď už si ale nenechte ujít slibovaný trailer, a pokud vás zaujaly zmiňované novinky či přiložená ukázka, tak se určitě podívejte na oficiální stránky, kde se můžete do betaverze za úplatu a za cenu podpoření vývoje hry registrovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama