Obrázky zachycují Shepardova nástupce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obrázky zachycují Shepardova nástupce

Obrázky zachycují Shepardova nástupce

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 3. 2016 13:49 8
Reklama

Internetem se šíří několik obrázků, na nichž je vyobrazen oblek nového hlavního hrdiny hry Mass Effect: Andromeda. Příští “Shepard” se vyloupl na webu ZBrushCentral, kde se výtvarníci mohou pochlubit svou prací.

Jak se zdá, modely byly prezentovány na akci ZBrush Summit 2015 a na internetu se objevily už loni. Jenže si jich zřejmě nikdo moc nevšímal. Tedy alespoň do chvíle, než na ně na Twitteru upozornil známý insider shinobi602. Na svědomí prý model má grafik studia BioWare Montreal Herbert Lowis. Ten přitom skutečně od září 2014 zastává v montrealském studio BioWare pozici Lead Character Artist.

Uživatel s přezdívkou Fo0D, který na fóru obrázky publikoval, o sobě tvrdí, že je členem vývojářského týmu, takže pravost materiálů se zdá být poměrně pravděpodobná. U grafiky se výslovně zmiňuje, že jde o model postavy Pathfinder pro Andromedu. Že se hlavnímu hrdinovi nového Mass Effectu přezdívá Pathfinder, už ostatně naznačil třeba únik z dubna 2015. Hráč s jeho pomocí vede expedici, která hledá místo, kde by průzkumníci mohli založit nový domov pro lidskou rasu.

Jak už bylo několikrát vývojáři zdůrazněno, v Andromedě se nechopíme komandéra Sheparda a Pathfinder má být jeho nástupcem. Server GameSpot upozorňuje, že jakkoli se zdá být materiál pravý a jeho zdroj důvěryhodný, je třeba upozornit, že komunita okolo webu ZBrush je složená z šikovných grafiků, kteří by nepochybně byli schopní dát takový padělek technicky dohromady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama