Quantum Break ukrývá trailer na Alana Wakea
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantum Break ukrývá trailer na Alana Wakea

Quantum Break ukrývá trailer na Alana Wakea

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 3. 2016 09:47 1
Reklama

Velmi zjednodušeně řečeno. Před časem se na internetu objevily zprávy o registraci ochranné známky Alan Wake's Return, ať už jde o cokoli. Fanoušci pevně věří, že to je konečně nová hra. Ale pravdu se dozvíme nejspíš až v Quantum Break, kde má být ukryto video vztahující se k údajnému návratu nočními můrami pronásledovaného spisovatele.

Podle magazínu Polygon obsahuje Quantum Break hranou upoutávku na projekt Alan Wake's Return, ať už jde o cokoli. Stylově poběží v jedné z televizí, které jsou ostatně pro hry od Remedy a celého Alana velmi důležitým zdrojem vodítek. Není tak docela jasné, zda avizovaný návrat, který má slibovat konec videa, je jen prostým odkazem, náznakem, závazkem autorů anebo první relevantní informací, že pokračování opravdu vzniká a jeho odhalení je na spadnutí.

Mnoho fanoušků varuje před přílišným optimismem, protože se z novinky může vyklubat třeba nějaký televizní projekt či další spin-off. I když se tvůrci netajili v posledních letech přáním vrátit se k této značce v dalším pokračování, regulérní dvojku brzdila podle slov samotných vývojářů snaha najít pro ni skutečně originální koncept.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama