Kingdom Come se možná opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come se možná opozdí

Kingdom Come se možná opozdí

David Plecháček

David Plecháček

1. 3. 2016 11:30 28
Reklama

Všechno je ve stádiu co by, kdyby, ale vzhledem k tomu, že jsme se na realistické RPG od českého studia Warhorse původně těšili již toto léto, tak vás na případné zpoždění musíme upozornit. Hra se co nevidět chystá do betaverze, a mohlo by se tak zdát, že je vše připraveno k vydání.

A ono opravdu. Původní plán totiž počítal s tím, že první přijde pouze PC verze (která je ve vývoji napřed), a ta konzolová dorazí až s mírným odstupem. Studio v čele s Danem Vávrou tak začíná řešit, jak svůj výtvor přenést k cílovému zákazníkovi, k samotným hráčům, a podle PR manažera Tobiase Stolz-Zwilinga by právě s tímto krokem potřebovalo studio pomoct od většího vydavatelského domu.

„Právě teď jsme ještě indie vývojáři, ale vyjednáváme podmínky s vydavateli ohledně… zkrátka potřebujeme někoho, kdo přinese hru do obchodů, potřebujeme distributora, a ten po nás chce, abychom vydání PC verze synchronizovali s verzemi pro konzole,“ vysvětluje Stolz-Zwiling. „Nejlepší by bylo, kdybychom v létě vydali PC verzi a pak by s odstupem následovaly konzole.“ Jak ale PR manažer obratem dodává, vyjednávání mohou skončit také opačně, tedy tak, že všechny verze vyjdou najednou - a jelikož konzolové verze ještě nejsou hotové a potřebují nějaký čas na další péči, vydání se může posunout až na konec roku.

„Uvidíme, stále pracujeme na letním vydání,“ říká Stolz-Zwiling závěrem. A nám nezbývá také nic jiného, než čekat. Zda jenom do léta, nebo až do zimy, v tuto chvíli nikdo neví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama