Minecraft už konečně běží ve verzi 1.9
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft už konečně běží ve verzi 1.9

Minecraft už konečně běží ve verzi 1.9

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 2. 2016 16:25
Reklama

Od 2. září 2014 (!) až do dnešního dne mohli hráči po celém světě hrát Minecraft ve verzi 1.8, právě dnes se ale číslovka konečně mění a Mojang vypouští do ostrého provozu tzv. „Combat update“. Ten se zaměří – jak už jste zřejmě pochopili – na souboj a posune hru do verze 1.9.

Pokud vývoj hry sledujete pečlivěji, samozřejmě víte, že dílčí vylepšení byla vydávána průběžně, takže přechod na 1.9 není tak obrovským skokem, jak by se na papíře mohlo zdát. Přesto ale nabízí nová verze poměrně solidní porci obsahu, vybízející k dalšímu průzkumu.

Pokud se budeme bavit čistě o souboji, do značené míry mění pravidla – mečem už nebudete moci švihat jako smyslu zbavení, ale jednotlivé výpady časovat. Další nápřah meče má totiž krátký cooldown, takže budete muset začít trochu taktizovat. Abyste měli dostatek prostoru pro obranu, jako novinka přicházejí do hry štíty; co se nových útočných možností týče, rozrůstá se plejáda zbraní, které navíc můžete nosit obouruč.

Z dalších novinek pak stojí za zmínku kluzák, pomocí kterého se můžete pohybovat vzduchem, nová monstra a samozřejmě i spoustu bloků, které jste dosud nemohli využívat. Kompletní výčet změn a novinek naleznete na oficiální blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama