Nové spekulace o pokračování Alan Wake
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové spekulace o pokračování Alan Wake

Nové spekulace o pokračování Alan Wake

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 2. 2016 13:49
Reklama

Zanedlouho tomu bude již šest let, co se na Xboxu 360 po dlouhých peripetiích objevil příběh úspěšného spisovatele, stíhaného nemalými starostmi. Po čase se dočkali i majitelé PC a kvalitní akční survival thriller by si jistě zasloužil lepší pokračování, než jen nepříliš uspokojivý spin-off American Nightmare.

O sequelu se samozřejmě v minulosti již mluvilo, finští Remedy Entertainment, autoři akčních pecek Max Payne 1 a 2, měli připravený prototyp, ale žádný vydavatel se do projektu nehrnul. Přesto však jednání s Microsoftem přineslo své ovoce v podobě Quantum Break, které se na nás chystá již v dubnu. Vedle tohoto očekávaného projektu si ale Remedy v tichosti zažádali o registraci značky „Alan Wake’s Return“.

V herním businessu vám však ani tichost nestačí a přání je často otcem myšlenky. Když tedy na veřejnost unikly záběry z prototypu pokračování Alana Wakea, samozřejmě se zvídavé pohledy otočily na Sama Lakea, ústřední postavu Remedy. „Moc rád bych na tom dělal. Navíc se zdá, že čas ještě více vybrousil nápady, které jsme pro pokračování měli. Skoro to působí, jako by je doba, kterou jsme měli na přemýšlení, učinila ještě vkusnějšími a zajímavějšími.“

Doměnce o obnovení značky do jisté míry nahrává i fakt, že k předobjednávkám Quantum Break obdrží hráči i hru Alan Wake. Zda se jedná o pouhou náhodu, nebo zda máme tu čest s nenápadným oživováním zájmu o tuto značku, to ukáže až budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama