Vývojáři pro Hitmana zvažovali i co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři pro Hitmana zvažovali i co-op

Vývojáři pro Hitmana zvažovali i co-op

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 2. 2016 13:47 8
Reklama

Říká se, že ve dvou je všechno lepší. Platilo by to i o stealthovém Hitmanovi? I nad tím se zamýšleli vývojáři z IO Interactive, kteří mají momentálně plné ruce s připravováním prvního kousku nového Hitmana, jenž má vyjít už za dva týdny.

Tento díl sice žádný kooperativní mutliplayer obsahovat nebude, ale vývojáři jej v budoucnosti rozhodně nevylučují. V rozhovoru pro britské Metro prozradil producent hry Hannes Seifert, že co-opu se ve hře s holohlavým vrahem nebrání.

"Je to velice lákavé, ale museli bychom mít dobrý nápad, aby to fungovalo. Stejně jako Hitman Go na tabletech, muselo by to sedět do zamýšlené hratelnosti."

"Nemyslím si, že by každá hra musela být stejná. Dává vám to příležitost vyčnívat nad ostatními. Neměli bychom přidávat PVP mód jen proto, že je to teď módní. Chceme spíše udávat trendy, než je následovat. Myslím si, že s naším AAA epizodickým vydáváním takový trend nastavujeme. Uvidíme, kdo všechno nás bude následovat."

Experimentování není Hitmanovi cizí. Zmíněný logický Hitman GO hráče překvapil přestupem do zcela odlišného žánru a pojetí, a minulý rok jej tam následovala i archeoložka Lara Croft. Než začnete bědovat nad bláznivou myšlenkou multiplayeru v Hitmanovi, vzpomeňte si, že se v minulosti co-op v tradičně singleplayerových hrách často vývojářům vyplatil. Portal 2, Resident Evil 5, Far Cry 4 nebo Grand Theft Auto V patří mezi ty úspěšné tituly, které bodovaly nejen v prodejích, ale i u fanoušků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama