Ubisoft dělá v terénu na Ghost Recon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft dělá v terénu na Ghost Recon

Ubisoft dělá v terénu na Ghost Recon

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2016 15:21 4
Reklama

O tom, jak je důležité vědět určité historické, kulturní nebo jiné reálie, by vám mohl nejeden herní vývojář vyprávět. Zkoumá se vše - jaký byl průběh boje ve středověku (mrk mrk Kingdom Come)? Jak se v pravěku komunikovalo (mrk mrk Far Cry Primal)? Našli bychom jistě více příkladů, ale když už byla řeč o sérii Far Cry, zůstaňme u Ubisoftu. I v další hře od tohoto francouzského gigantu jsou reálie důležité, i když by vás to asi jen tak nenapadlo.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands se k nám podívá již v příštím fiskálním roce, a vývojáři musí kvapem pospíchat s vylaďováním nejmenších detailů. Open-world hra se bude odehrávat v Bolívii, kam vývojáři sami zavítali, aby nasáli místní atmosféru, zvyky, a v neposlední řadě aby si potrénovali s elitní jednotkou bolívijské armády.

Na právě probíhajícím DICE Awards se o potřebě terénního výzkumu rozhovořil Tommy Francois: „Když vytváříte svět, myslím, že je to pouze jako číst knihu. Musíte se do sami ponořit. Nejjednodušším způsobem jak na to je jít ven a přičichnout si obyčejné trávy, prostě dostat se ven zpoza našich počítačů,“ říká.

A tak speciálně pro Wildlands vývojáři strávili týden v džungli. Vývojáři se zajímali i o takové věci, jako je pěstování koky, jaký má kulturní význam, náboženský význam, a jak se s ní následně nakládá.

Jak Wildlands dopadne, samozřejmě nevíme, ale jedná se o jeden z nejambicióznějších projektů Ubisoftu vůbec. Nejen, že se jedná o vůbec první open-world díl ze série, ale zároveň pařížské studio, které za vývojem stojí, vytváří největší open-world hru, kterou kdy Ubisoft dělal. Těšit se pochopitelně můžeme na všemožné dopravní prostředky, které nám umožní po mapě cestovat o trochu rychleji (lodě, auta, letadla). Jak jsme již avizovali, hra vyjde do konce příštího fiskálního roku, tedy do dubna 2017, a to na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama