Scénárista Mass Effectu přešel k Bungie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scénárista Mass Effectu přešel k Bungie

Scénárista Mass Effectu přešel k Bungie

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 2. 2016 09:35 3
Reklama

O tom, že Mass Effect: Andromeda vyjde ještě letos, už nemůže být pochyb. Chris Schlerf, hlavní scénárista hry Mass Effect Andromeda odešel z BioWare Montreal, což znamená, že z hlediska scénáře musí být hra hotová. Hlavní scénáristé přece neodcházejí jen tak.

Dle jeho profilu na síti LinkedIn se Schlerf ve své pozici v BioWare zasloužil o "rozšíření tradičních vyprávěcích nástrojů a technik díky využití posílené hráčovy volby, vyprávění příběhu skrze prostředí a asynchronního vyprávění." Co to všechno znamená, zřejmě osvětlí až samotný Mass Effect: Andromeda.

Schlerf novou pozici našel v Bungie, kde se pravděpodobně přidá do vývoje Destiny 2, jež by podle posledních informací mělo vyjít v příštím roce. Sám Schlerf to sice nepotvrdil, ale kvůli desetileté smlouvě Bungie s Activision na vývoji a podpoře Destiny to nevypadá, že by studio v dohledné době pracovalo i na jiných hrách.

Schlerf však není jediný, kdo BioWare v poslední době opustil. Šéf vývoje Chris Wynn na konci prosince 2015 nečekaně přešel k Daybreak Game Company a jejich zombie MMO H1Z1.

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen na konci ledna ve své zprávě investorům přiblížil vydání očekávaných her a bez sdělení konkrétního data naznačil, že Mass Effect: Andromeda bychom měli očekávat v posledních měsících tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama