MS hájí existenci PC verze Quantum Break
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS hájí existenci PC verze Quantum Break

MS hájí existenci PC verze Quantum Break

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 2. 2016 10:11 31
Reklama

Asi nemůže být příliš pochyb o tom, že v uplynulém týdnu byl nejcitovanější hrou právě Quantum Break. Z Xbox One exkluzivní hry se ze dne na den stal také PC titul podporující cross-buy i přenos uložených pozic mezi platformami. A nově se na konto hry rozhovořil také Aaron Greenberg. Ten existenci PC verze hájí a slibuje také řadu dalších exkluzivit.

Jak totiž můžete vidět v přiloženém tweetu níže – ne všichni hráči jsou z plánované existence PC verze hry nadšení a najdou se zřejmě i tací, kteří si kvůli tomuto rozhodnutí hru nekoupí raději vůbec.

Taková rozhodnutí jsou však dle Greenberga ukvapená, neboť Microsoft rozhodně neodvrací zrak od vlastního konzolového trhu. Naopak – snaží se jen rozvinout unikátní ekosystém, jaký dvě sesterské platformy nabízejí a exkluzivit se navíc hráči prý také dočkají. Greenberg zároveň tvrdí, že je mu jasné, kterak ne vždy bude komunita nadšeně s kroky společnosti souhlasit, na druhé straně je však třeba stále zkoušet něco nového a reálné ohlasy i dopad na trh je mnohdy možné sledovat až zpětně.

Slova Greenberga zazněla v podcastu Majora Nelsona, kde také vyplynula na povrch ta zajímavá informace, že PC verze nevyjde na Steamu. Stejně jako v případě Fable Legends se totiž bude jednat o exkluzivitu Windows Store. Tím sice Microsoft trochu podkopává vlastní slova díků o tom, co Steam dokázal pro PC hraní udělat, na druhé straně je tah zviditelnění vlastního obchodu jistě pochopitelný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama