Kampaň Dooma zabere nejméně 13 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Dooma zabere nejméně 13 hodin

Kampaň Dooma zabere nejméně 13 hodin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 2. 2016 15:04 9
Reklama

Jestliže vás trápí tristní délka moderních first person akcí, nový Doom by vám měl spravit chuť. I když očividně půjde o frenetickou akční jízdu, která si svým tempem v ničem nezadá s původními hrami, kampaň pro jednoho hráče má trvat alespoň 13 hodin.

S délkou hry se vývojáři z týmu id Software pochlubili na Twitteru. Na otázku jednoho z fanoušků, jak bude kampaň v singlu dlouhá, bez obalu správce účtu napsal, že lidem v kancelářích hra zabere v průměru 13 a více hodin. Zřejmě se ale může délka hry vyšplhat ještě k vyšším hodnotám, protože velkou roli má podle id Softu hrát pochopitelně zvolená obtížnost. A určitě i šikovnosti hráče.

Tahle staromódní akce si podle nás pořádnou kampaň zaslouží jako sůl a pokud bude tak svižná, jak se z dosavadních ukázek zdálo, působí výsledné číslo vážně slibně. V souvislosti s Doomem chodí ostatně poslední dobou samé dobré zprávy. Šéf marketingu Bethesdy Pete Hines třeba nedávno vyvrátil obavy fanoušků, že by pokračování kultovní FPS mohlo obsahovat mikrotransakce. Žádné podle něj čekat nemáme. Doom je prostě klasika každým coulem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama