Tři staronové herní režimy obohatí Halo 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tři staronové herní režimy obohatí Halo 5

Tři staronové herní režimy obohatí Halo 5

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2016 13:55 3
Reklama

Únor se v případě Halo 5: Guardians ponese ve znamení futristických míčových sportů. Vrací se totiž trojlístek populárních herních modů Grifball, Fiesta a Assault, přepracovaných pro potřeby čtvrtého pokračování populárního FPS.

K sérii Halo prostě míče a multiplayerové bitvy s jejich přítomností patří. V Halo 5 ale zatím chyběly. To se má změnit s příchodem únorových aktualizací, přinášejících zmíněné tři multiplayerové režimy. Právě prvek míče všechny tematicky spojuje. Prostřednictvím Halo Waypoint se o nich rozepsal Max Grossman, multiplayerový designér.

Assault je v podstatě modifikovaný Neutral Bomb Assault. Hráči mají za úkol dostat míč do soupeřovy brány, kde exploduje. Hlavním rozdílem oproti původnímu režimu je, že se bude nově meruna objevovat na různých místech mapy. Tým tak bude nucen držet určitá území, kde se může objevit. Vrací se i Grifball, zvláštní mutace rugby. Od toho reálného se liší pouze v drobnostech. Například tím, že hráči třímají energetické meče a kladiva a snaží se navzájem zabít. A nebylo by to Halo, kdyby nebyl míč zároveň bombou. Do třetice všeho dobrého pak přichází Fiesta, speciální verze klasického Oddballu. Devízou “Fiesta” režimů byly v Halo vždy náhodně navolené zbraně. U Guardians je tomu nejinak, týmy se tedy o držení míče porvou za pomocí nahodile namixovaných výzbrojí. A aby se ostatní hráči moc nenudili, ve všech třech případech dostanou ti třímající míč krátkodobá vylepšení obleku.

Dále vylepšili vývojáři Halo 5: Guardians množstvím menších detailů. Jemně poladili modrou barvu zbroje Blue Teamu, pozměnili požadované úrovně pro uplatnění některých REQ balíčků ve Warzone nebo mírně zasáhli do aktuálně dostupných playlistů, které multiplayer nabízí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama