Red Dead na Xboxu One už zase nefunguje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead na Xboxu One už zase nefunguje

Red Dead na Xboxu One už zase nefunguje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2016 09:37 9
Reklama

Majitelé Xboxu One a hry Red Dead Redemption v neděli slavili. V novince jsme vás informovali o objevení podpory zpětné kompatibility. Na oficiální návrat virtuálních kovbojů si ale fanoušci nejnovějšího Xboxu ještě chvíli počkají. Bohužel si mohli RDR společně s několika dalšími tituly zahrát díky chybě Microsoftu. Tu autoři rychle opravili.

Prostřednictvím Twitteru to oznámi Larry Hryb, hlava programového týmu Xbox Live. Dle jeho slov jsou všechny zpětně kompatibilní hry testovány na emulátoru a některé z nich byly díky chybě zpřístupněny hráčům po celém světě. Přístup k Red Dead Redemption a například i Halo Wars nebo Left 4 Dead byl již  majitelům Xbox One odepřen. Hryb se také omluvil za zmatení, které chyba mohla vyvolat. Brzy se prý dočkáme dalších informací k novému balíčku zpětně kompatibilních titulů.

Někteří uživatelé NeoGAF, kteří si RDR stáhnout stihli, oznámili, že titul již nelze spustit. To řeší přepnutí Xboxu One do offline režimu, v tom případě ale hra neumožní uložit postup.

Pokud patříte mezi fanoušky, kteří příchod open-world akční adventury z prostředí divokého západu do programu zpětné kompatibility napjatě očekávají, nezoufejte. Dobrodružství Johna Marstona si pravděpodobně oficiální cestu na Xbox One brzy najde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama