Update přinese změny do PVP v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update přinese změny do PVP v Destiny

Update přinese změny do PVP v Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 2. 2016 13:32 2
Reklama

Příští úterý se Destiny dočká spuštění valentinské akce, která přijde společně s patchem 2.1.1, jenž uvede do hry několik novinek, převážně však do Cruciblu.

Vývojáři se rozhodli hráčům sebrat zelenou speciální munici na začátku jistých PVP zápasů, aby posílili nutnost v prvních minutách používat primární zbraně. Sekundární a těžké zbraně tak budou trochu vzácnější a hráčům by jejich využití mělo přijít více jako odměna za dobré hraní. Změna se dotkne všech 3v3 módů, které jsou často velice intenzivní a každý chybějící hráč v týmu je v nich citelný handicap.

Bungie navíc představí nové dva playlisty pro hráče, kteří hrají rádi sami a ne ve fireteamech s přáteli. Nápad na ně vzešel ze stížností, že v minulém Iron Banneru se sólo hráči střetávali se sehranými skupinkami. Freelance 6v6 a Freelance 3v3 jsou připravené přesně pro takové hráče a nelze do nich vstoupit ve fireteamu. Playlisty pak budou představovat různé mapy a módy - Clash, Control a Rift v 6v6, Elimination, Salvage, Skirmish v 3v3 - ve kterých se budou vždy týmy sestavovat z jednotlivých guardianů.

Bungie zároveň nasadí nový systém, který mění pravidla matchmakingu, čímž by mělo dojít ke snížení lagu. Momentálně nový systém funguje v módech Skirmish, Rumble, Control a Trials of Osiris, které dneska začínají. V blízké budoucnosti se k nim přidají i sváteční Crimson Doubles a Clash.

Nejen v Cruciblu, ale i v zatím posledním raidu King's Fall se objeví novinky. Tedy spíše úpravy. Teleportující se Ogrové na samotném konci při souboji s Oryxem byli trochu oslabeni, aby hráči měli při challenge mode větší šanci raid dohrát. Zároveň se snad vývojářům podařilo odstranit bug, který běžcům ve střetu s Daughters of Oryx manipuloval s kamerou.

Toto všechno do hry tedy přibude 9. února, kdy odstartují Crimson Days, první komunitní akce tohoto roku. Ptáte se, co to jsou Crimson Days? To se dozvíte v naší dřívější novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama