Primal skrývá narážku na Blood Dragon
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Primal skrývá narážku na Blood Dragon

Primal skrývá narážku na Blood Dragon

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 2. 2016 14:55 7
Reklama

I když se s nejnovějším Primalem vypravíme na cestu proti proudu času až do doby kamenné, vývojáři si nenechali uniknout příležitost zapojit nějak toto samostatně stojící dobrodružství do série, která tu s námi je už od roku 2004.

Pokud se chcete vyhnout dalšímu spoileru, raději si tuhle novinku zakažte. Možná vám totiž vyzradí tajemství, které byste raději objevili sami. Značka Far Cry se pyšní tím, že se s každým dílem vypravíme někam jinam a jednotlivé hry spolu nijak úzce nesouvisí. Existují ale maličkosti, které je spojují. Autoři Far Cry Primal vzdají poctu jednomu z nejpopulárnějších příspěvků do této ságy, spin-offu Blood Dragon z roku 2013.

Parodii na akční filmy z 80. let připomene v novince speciální easter egg prozradil webu Examiner.com kreativní šéf hry Jean-Christophe Guyot. A nebude jediný. “Ve hře budě několik easter eggů. Například objevíte jeskyni, kde se nachází kostra Blood Dragona ze stejnojmenné hry,” uvedl Guyot. Naneštěstí asi ani tato odlehčená legrácka zřejmě neumlčí exoty, kteří neustále bombardují vývojáře naprosto nesmyslnými dotazy, proč ve Far Cry Primal nejsou dinosauři.

I když Primal využije úplně jiné prostředky než retro futuristické samostatné rozšíření pro Far Cry 3, vývojáři věří, že sérii dopřeje trochu svěžího větru, podobně jako se to povedlo jmenované odbočce.

Far Cry Primal vychází na PS4 a Xboxu One už 23. února, zatímco na PC pak 1. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama