Do pekla se s Doomem vydáme v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do pekla se s Doomem vydáme v květnu

Do pekla se s Doomem vydáme v květnu

David Plecháček

David Plecháček

4. 2. 2016 15:55 12
Reklama

Již dříve jsme vás informovali, že Doom by měl podle indicií spatřit světlo světa v červnu. Všechno je jinak! Francouzská odnož se tentokrát mýlila, když nám začátkem ledna podsouvala datum 30. června, Dooma se totiž dočkáme mnohem dříve. Bethesda dnes odkryla datum 13. května, alias pátek třináctého.

Datum vydání by se celosvětově nemělo lišit a mělo by platit pro všechny tři platformy, PC, PlayStation 4 a Xbox One. Oficiální zpráva hovoří také o různých edicích hry. Premium Collector’s Edition by měla obsahovat 30 centimetrů vysokou sošku Revenanta, který stojí na podsvícené, pomalu se točící turbíně ze zařízení UAC na Marsu. Edice bude obsahovat i samotnou hru ve steelbooku, s cenovkou okolo 130 eur (tři a půl tisíce korun).

Předobjednávky pak hráčům přinesou Demon Multiplayer Pack, který obsahuje set démonického brnění ve třech barevných variantách, a další drobné vizuální zlepšováky na zbraně a brnění. Zároveň zájemci dostanou šest modulů Hack, které vám jednorázově (respektive šestkrát) dají určité výhody do multiplayerového klání. 

Níže se podívejte na nový příběhobý trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama