Arkham Knight na Mac a Linux nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arkham Knight na Mac a Linux nevyjde

Arkham Knight na Mac a Linux nevyjde

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 2. 2016 09:17 4
Reklama

Společnost Warner Bros. nečekaně zrušila porty hry Batman: Arkham Knight na Mac a Linux. Ačkoli přinejmenším na OS X byla až dosud netopýří sága od Rocksteady jako doma, zdá se, že po nekonečných problémech PC verze vstoupí Arkham Knight do dějin jako ten Batman, který pořádně fungoval jen na konzolích. A to je vážně smutný závěr.

Zástupce vydavatele nevítanou novinku stručně sdělil hráčům na Steamu. Připojil omluvu a informaci pro ty, kteří si hru už předobjednali, že mají zažádat o vrácení peněz. Není těžké domyslet si, že konverze vývojáři a vydavatel odpískal po dlouhých měsících pokusů zprovoznit uspokojivě verzi pro Windows, na kterou se snášela zasloužená kritika.

PC port měl na starost tým Iron Galaxy Studio, který předtím pracoval na PC verzi Batman: Arkham Origins. Není jisté, zda měl prsty i ve verzi pro Mac a Linux. Mohl to být spíš tým Feral Interactive, který se podílel na minulých dílech a specializuje se na porty her pro Mac a Linux. Na Steamu je k dispozici pro OS X Arkham Asylum, Arkham City i prequel Arkham Origins. Mac App Store nabízí jen první dva díly.

Ať už si o hraní na jiných OS, než jsou Windows, myslíte cokoli, pro herní komunitu na Macu a Linuxu je to jistě velké zklamání. V posledních letech se stalo minimálně u Macu zvykem, že na něm ty nejúspěšnější multiplatformní tituly nechyběly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama