Dust 514 bude v květnu odstaven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dust 514 bude v květnu odstaven

Dust 514 bude v květnu odstaven

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 2. 2016 15:18 1
Reklama

Vydavatel CCP oznamuje, že 30. května uzavře servery pro hru Dust 514, která funguje jako spin-off k EVE. Zároveň s touto informací došlo na potvrzení, že se už hráči nedočkají slibovaného updatu na verzi 1.3.

Oznámení však není žádným velkým překvapením – hře se soustavně nedaří oslovit dostatečnou skupinu hráčů, a to i přes to, že popularita EVE Online stoupá raketově vzhůru. Namísto toho se budou lidé z CCP snažit nahradit Dust 514 jinou střílečkou, opět spojenou se slavnou vesmírnou simulací, ovšem běžící na Unreal Engine 4 a určené pro PS4.

Nová hra by se měla poučit z chyb Dust 514 a zároveň vycházet z konceptu Project Legion, který byl oznámen na EVE Fanfestu v roce 2014. Vývojáři si ale na tom všem pochvalují zejména možnost využít vyššího výpočetního výkonu nové konzole a nabídnout hráčům skutečně plnohodnotný zážitek ze známého unvierza.

„Jsme hrdí na to, co jsme se naučili v Dust 514 a čeho jsme v uplynulých třech letech dosáhli. Je pro nás čest, být součástí tak oddané komunity,“ říkají lidé z CCP. Eufemicky pak svádí uzavření Dust 514 na to, že pokrok již nejde zastavit, ale slibují, že opět vstanou a budou ještě silnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama