První DLC pro Rainbow Six Siege již dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC pro Rainbow Six Siege již dnes

První DLC pro Rainbow Six Siege již dnes

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

2. 2. 2016 10:05 4
Reklama

Rainbow Six Siege se během dnešního dne dočká prvního DLC jménem Black Ice a Ubisoft konečně poodhalil informace o nové mapě, na níž se můžeme těšit. Kromě lokace se ve hře objeví i dva noví operátoři, o kterých však díky únikům z poloviny ledna víme již delší dobu.

Nová mapa se bude jmenovat Jachta a loď v ní obsaženou postihl podobný scénář jako slavný Titanic – na své plavbě narazila na ledovec a prorazila si trup. Na rozdíl od reálné předlohy se však zvládla nepotopit, díky tomu na ní budou hráči moci svádět jednotlivá klání. Nová lokace se v rámci dnešní aktualizace otevře všem vlastníkům Rainbow Six Siege zdarma.

Kromě Jachty se objeví i dva kanadští operátoři – Frost a Buck. Frost jako obranářka bude disponovat mechanickou pastí a možností výběru brokovnice či samopalu, Buck pak jako útočník dostal pod hlavně svých pušek ještě brokovnici.

Operátoři budou od dnešního dne dostupní pro vlastníky Season Passu, 9. února se pak zpřístupní i ostatním uživatelům, kteří si je však budou muset koupit po 25 tisících herní měny (takzvaného věhlasu) nebo přímo po 99 Kč. Aktualizace se bude objevovat na všech platformách postupně – v 15:00 začnou aktualizace pro PS4, v 16:00 pro Xbox One a v 17:00 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama