Battlefront dostane novou mapu a oblečky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront dostane novou mapu a oblečky

Battlefront dostane novou mapu a oblečky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 1. 2016 13:56 4
Reklama

Díky videu z kanálu brazilské pobočky EA jsme se v předstihu dozvěděli, že multiplayerová akce Star Wars Battlefront ještě tento měsíc obdrží zdarma obsahový update.

Video bylo již schované, ale dozvěděli jsme se z něj, že součástí bezplatného balíčku má být nová mapa situovaná na planetě Tatooine nebo kostýmy pro hrdiny Luka a Leiu. Jde o další náznak toho, jakým způsobem hodlají DICE ve spolupráci s EA nadále rozšiřovat obsah Battlefrontu i pro ty hráče, kteří se rozhodli neinvestovat do season passu. Video rovněž zmiňovalo denní výzvy, speciální komunitní události nebo soukromé bitvy, o něž měli hráči Battlefrontu také velký zájem.

Informaci, že se ještě v lednu dočkáme prvního z řady bezplatných updatů, už před pár dny zmínil i komunitní manažer EA Mat Everett. Až dosud ale nebylo jasné, jaký bude obsah tohoto balíčku. Součástí placeného season passu mají být podle dřívějších informací EA minimálně čtyři klasická DLC. Placená rozšíření mají hru obohatit o čtyři nové hrdiny a padouchy, 16 map v nových lokacích, čtyři nové herní módy a více než 20 zbraní, vehiklů nebo karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama