Známe cenu epizodického Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe cenu epizodického Hitmana

Známe cenu epizodického Hitmana

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 1. 2016 10:28 12
Reklama

V novém prohlášení Square Enix představuje svého Hitmana jako skutečně epizodickou AAA hru, ale na tom není nic nového. Že reboot série vyjde po částech víme už nějakou dobu, ale mnohem zajímavější je nacenění a plánovaný obsah, který do hry po vydání bude pravidelně přibývat.

Při vydání 11. března bude Hitman obsahovat dvě mise - prolog a misi v pařížském zámečku, ve kterém probíhá módní přehlídka. Takzvaný Intro pack bude stát 15 dolarů a vývojáři počítají, že hráčům vydrží zhruba měsíc.

V dubnu totiž vyjde první nová lokace, italské přímořské městečko Sapienza, poté v květnu Maroko a pak každý měsíc celkem tři nové úrovně - Thajsko, Spojené státy a Japonsko, které epizodické vydávání ukončí. Každá z lokací bude představena jako DLC pro Intro pack a hráče přijde na 10 dolarů. Kromě nových lokací se vývojáři chtějí soustředit i na pravidelné týdenní eventy a další obsah, který bude vycházet mimo každoměsíční DLC.

Nyní dávejte pozor, neboť začíná další kolo zbytečných zmatků okolo Hitmana. Hráči, kteří si nechtějí úrovně dokupovat každý měsíc, si mohou rovnou zkraje zaplatit Full Experience, který je vyjde na 60 dolarů a nový obsah dostanou automaticky, jak bude vycházet.

Pokud si však zakoupí Intro Pack a později se rozhodnou, že chtějí vše, co nabízí Full Experience, mohou si za 50 dolarů pořídit Upgrade Pack. Za hru tak zaplatí celkem o 5 dolarů více. Ke konci roku 2016 pak vyjde klasická fyzická verze hry na DVD.

Navíc hráči na PlayStation 4 dostanou exkluzivní vedlejší misi The Sarajevo Six, šestici kontraktů pro každou z lokací, ve kterých budou mít za úkol eliminovat bývalé členy organizace CICADA.

Beta Hitmana, do které budou pozvaní všichni, kteří si předobjednají Intro Pack nebo Full Experience, začína na PS4 12. února a na PC až 19. února. Pokud jste si hru s vidinou bety na PS4 předobjednali, možná byste si měli zkontrolovat stav své předobjednávky. Tento týden totiž došlo k hromadnému rušení předobjednávek z důvodů nové verze hry v katalogu PS4 a pokud patříte mezi fanoušky hry, možná jste tak o přístup do bety přišli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama