"Rozšíření Zaklínače je lepší než základní hra"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Rozšíření Zaklínače je lepší než základní hra"

"Rozšíření Zaklínače je lepší než základní hra"

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 1. 2016 09:58 8
Reklama

Druhé velké rozšíření pro hru Zaklínač 3: Divoký hon nazvané O víně a krvi má být podle vývojáře ještě lepší než původní hra samotná. Má jít o Geraltovo poslední velké dobrodružství.

Tohle tvrzení zní hodně ambiciózně a je pěkné slyšet, že jsou si vývojáři svou prací jistí a hýří sebevědomím. V rozhovoru pro italskou mutaci Eurogameru se Jakub Szamalek ze studia CD Projekt RED, který má na svědomí příběh, design questů, dialogy i scénář animací, nechal slyšet, že zpětná vazba od hráčů a dosavadní zkušenosti autorům pomohly, aby kvalita rozšíření byla ještě lepší než v případě oslavovaného Divokého honu.

Základní hra podle něj postrádala charismatického záporáka, což má novinka napravit. Vývojáři pro hráče podle něj přichystali unikátního a nezapomenutelného protivníka. Fanoušci údajně určitě ocení také komplexnější příběh. Až bude rozšíření vydané, začne se Szamalek podle svých slov naplno věnovat chystanému titulu Cyberpunk 2077.

Vývojáři na konto nejnovějšího dobrodružství, které má završit Geraltův příběh, slibují 20 hodin zábavy v nové oblasti. Rozšíření by mělo vyjít v první polovině letošního roku.

Když už je řeč o Zaklínači, za zmínku určitě stojí i další informace, která se během noci objevila v zahraničních médiích. Na Divokém honu pracovalo více než 1500 lidí z různých odvětví. To je úctyhodné číslo. Autoři se s ním pochlubili ve svém nejnovějším videu. Kromě toho prozradili, že scénáristé napsali 820 tisíc slov, výtvarníci nakreslili 2 tisíce obrázků, vznikl svět o rozloze 136 kilometrů čtverečních, bylo vytvořeno 1500 postav a rozhýbáno 16 tisíc animací…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama