Rainbow Six Siege má problémy s podvodníky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six Siege má problémy s podvodníky

Rainbow Six Siege má problémy s podvodníky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 1. 2016 15:37 9
Reklama

I přes to, že je Rainbow Six: Siege povedenou a veskrze nadějnou hrou – Mirek Václavik jí v recenzi udělil 4/5 – hráči se pořád nemohou dočkat odstranění vleklých problémů. Jedním z nich jsou i podvodníci, kteří se snaží obejít pravidla a škodit soupeřům i spolubojovníkům.

Pokud jste v nedávné době Siege hráli, pak jste určitě narazili na problémy se servery. Hra se sice nedávno dočkala patche, ale ten nic zásadního neupravuje a na stížnosti hráčů nereaguje. Nejčastěji volají hráči po efektivnějších nástrojích v boji proti těm, kdo kazí ostatním zážitek třeba tím, že coby bránící utíkají na spawn útočníků a nastraží zde C4, případně tým odpraví je ještě před tím, než vůbec dané kolo začne.

Dalším neduhem pak je i vyvražďování vlastních parťáků, případně blokování jejich postupu a další rádoby „srandičky“, které nezapadají do konceptu hry a do stylu hraní jednoznačně nesedí. Bohužel, pokud se rozběhne hlasování pro vyhození konkrétního hráče, možnost hlasovat trvá pouze 30 sekunda ne všichni jsou schopní, i kvůli nepříliš přívětivému rozhraní, zahlasovat včas. I když to stihnou a hráč je vyhozen, může v podstatě ihned začít hrát dál v jiné hře a kazit zážitek ostatním.

Bohužel, podobné problémy vyvolávají otázky, jak chce Ubisoft zvládnout multiplayer The Division a dalších projektů, které společnost chystá. A na to, kolik jich už v minulosti Ubisoft vydal, je s podivem, co musí zakoušet hráči Siege.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama