Podívejte se na trailer z indického Assassina
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na trailer z indického Assassina

Podívejte se na trailer z indického Assassina

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 1. 2016 09:34 4
Reklama

Vydání druhého dílu hry Assassin's Creed Chronicles s podtitulem India se rychle blíží. Hra se začne prodávat už v úterý 12. ledna. Aby nás Ubisoft trochu namlsal po rozpačitě přijatém předchozím dějství, které bylo situované do Číny, láká nás novou ukázkou na trochu odlišnou orientální exotiku.

Jestliže letos opravdu na podzim nevyjde velké pokračování série Assassin's Creed, mohly by se zbývající dva díly Chronicles stát jediným příspěvkem do této ságy s letopočtem 2016. Už příští týden vychází s velkým zpožděním indické dobrodružství zasazené do 19. století. Jeho hlavním hrdinou bude Arbaaz Mir, který už se objevil v komiksu Brahman. Naším úkolem bude pomoci mu překazit plán templářů, kteří chtějí ukrást proslulý diamant Koh-i-Noor. Vedle samotné příběhové části ale budeme moci své schopnosti otestovat také v sérii zvláštních výzev.

Na indické dobrodružství pak 9. února naváže díl zasazený do revolučního Ruska, který se rovněž inspiroval komiksovou předlohou. Zahrajeme si za Nikolaje Orelova., který se objevil v grafických novelách The Fall a The Chain. Minisérii AC Chronicles mají na svědomí britští vývojáři z Climax Studios, kteří dříve dělali na hrách jako Silent Hill: Shattered Memories nebo Silent Hill: Origins.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama