Fallout: New Vegas pokořen za 20 minut
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Novinka Fallout: New Vegas pokořen za 20 minut

Fallout: New Vegas pokořen za 20 minut

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

29. 12. 2015 17:24 16
Reklama

Předposlední díl série Fallout v uplynulých dnech získal trochu pozornosti. Speedrunneři totiž hned třikrát v rámci několika dní překonali světový rekord v dohrání New Vegas. Konečný čas se zastavil na dvaceti minutách a čtyřiceti sedmi vteřinách, na svědomí ho má hráč s přezdívkou Kungkobra.

Přetahovaná mezi dvojicí Kungkobra a Swags_The_Dog začala 27. prosince, kdy první jmenovaný stanovil čas dohrání hry na 21:02. Rekord však vydržel jen několik hodin, Swags_The_Dog jej vylepšil na 20:54. Ani tento čas nevydržel dlouho, v noci ze včerejška na dnešek totiž Kungkobra stanovil aktuální světový rekord, a to na již zmíněných 20:47.

Kungkobra se snažil využít všech prostředků (kromě cheatů), které mu hra pro urychlení průchodu nabízí. New Vegas například odehrál s italským dabingem, protože ten anglický je trochu pomalejší. Mimo jiné využíval také možnosti rychlého ukládání/načítání pozic pro přeskočení některých dialogů nebo zvýšení rychlosti (při správném použití se hráč může dostat až na 160 % původní rychlosti běhání).

Všechno zmíněné i mnoho dalšího si však můžete sami prohlédnout v přiloženém videu, jež koneckonců zabere jen pár desítek minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama