Nový Mass Effect opustil klíčový vývojář
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Mass Effect opustil klíčový vývojář

Nový Mass Effect opustil klíčový vývojář

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 12. 2015 10:56 5
Reklama

Jeden z hlavních autorů nového Mass Effectu odešel zcela nečekaně ze studia BioWare. Stalo se tak přinejmenším rok před plánovaným vydáním novinky, což je velmi neobvyklé, a fanoušci okamžitě začali spekulovat, co tento překvapivý odchod mohlo způsobit a jak to ovlivní celý projekt.

Šéf vývoje Chris Wynn se konto nové hry pravidelně vyjadřoval na Twitteru a byl s netrpělivě očekávaným pokračováním spojován podobně jako Casey Hudson v případě původní trilogie, který studio BioWare opustil už v srpnu 2014. “S těžkým srdcem vám dnes musím říct, že opouštím BioWare i Mass Effect: Andromeda a vracím se zpět do USA,” napsal Wynn na Twitteru.

“Tým Andromeda je ten nejtalentovanější, se kterým jsem kdy pracoval,” doplnil a vzkázal svým nyní již bývalým kolegům, jak inspirující pro něj bylo s nimi pracovat. Závěrem dodal, že se připojí ke komunitě fanoušků, kteří dychtivě očekávají vydání nového Mass Effectu. Není to určitě konec světa, ale rozhodně je to nezvyklé rozhodnutí opustit (dobrovolně?) tak atraktivní projekt relativně dost dlouho předtím, než je dokončen. Budeme držet palce Chrisovi, aby se chopil další podobně zajímavé práce, i sami sobě, aby se jeho odchod nějak negativně na vývoji nepodepsal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama