Battlefront nedostane DLC k Epizodě VII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront nedostane DLC k Epizodě VII

Battlefront nedostane DLC k Epizodě VII

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 12. 2015 07:36 15
Reklama

I když události původní trilogie Star Wars a filmu Síla se probouzí dělí přibližně 30 let, řada fanoušků se domnívala, že Battlefront se příští rok rozšíří zejména o obsah sedmé epizody. Nic takového ale vývojáři podle svých slov neplánují.

DLC založené na filmu Síla se probouzí podle DICE čekat nemáme. Namísto toho se chtějí autoři prioritně zaměřit na události původní trilogie z let 1977 až 1983. Jeden z fanoušků dostal tuto odpověď na Twitteru, když se zajímal o možnosti dalšího rozšíření, které by tématicky vycházelo ze sedmé epizody. Důležité je, že se odpověď výslovně zmiňuje o tomto Battlefrontu, což jen podporuje spekulace, že by se nový film či celá trilogie mohla stát předobrazem některého příštího Battlefrontu, když EA, jak už nějakou dobu víme, plánují už nyní další pokračování rozporuplně hodnocené, ale komerčně velmi úspěšné multiplayerové akce.

Otázka na zahrnutí nového snímku do hry nebyla vůbec bezpředmětná. Jednak se v minulosti spekulovalo o možnosti, že by se už do současné hry takto dostal obsah z Epizod I až III, ale především díky tomu, že první DLC nazvané Battle of Jakku, které obdrželi všichni hráči zdarma, bylo inspirováno právě novým dobrodružstvím. Odehrává se totiž na jedné z planet, která má důležitou roli v posledním filmu, a můžeme na ní spatřit pozůstatky bitvy, kterou nyní prožívají hráči Battlefrontu.

Nepůjde o poslední bezplatnou obsahovou injekci. EA už před časem slíbili, že se i spořiví hráči mohou těšit na nějaké nové mapy a Star Cards. Kromě toho ale DICE chystají minimálně čtyři velká placená rozšíření, která vyjdou v příštím roce. Ta budou obsahovat přinejmenším 20 nových věcí včetně zbraní, vehiklů a karet. Dál se pak máme těšit na čtyři nové nejmenované postavy hrdinů a padouchů z filmů, 16 multiplayerových map včetně nových oblastí a čtyři nové herní módy. Nedávno padly i sliby stran často kritizovaného rozšíření obsahu pro jednoho hráče.

Předpokládá se, že každé DLC bude stát jednotlivě 15 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 370 korun, zatímco celý seasson pass vás přijde na 50 dolarů, čili asi 1200 korun. Ten svým držitelům zaručuje rovněž předběžný přístup k novému obsahu a další výhody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama