Killer Instinct a Gears of War už brzy i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Killer Instinct a Gears of War už brzy i na PC

Killer Instinct a Gears of War už brzy i na PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 12. 2015 09:44 2
Reklama

Microsoft v uplynulých měsících opakovaně sliboval, že už nebude opomínat hraní na PC, a naznačoval, že by se některé další hry původem z Xboxu mohly objevit i na Windows. Jejich první várka se blíží.

Vydání Gears of War: Ultimate Edition a mlátičky Killer Instinct je na spadnutí. Přesné datum, kdy se na Windows přiřítí Delta Squad, sice zatím neznáme, ale v případě druhého jmenovaného titulu už víme, že dorazí do obchodů v březnu 2016. Během noci to potvrdila přímo společnost Microsoft. Půjde o takzvanou třetí sezónu, která ve stejný okamžik zamíří i na Xbox One. Phil Spencer ale na Twitteru prozradil, že ani vydání Gearsů není daleko.

Konverzi obou her pro Windows 10 oznámil Microsoft v červnu na E3. Killer Instinct bude dokonce podporovat cross-platform multiplayer a obsah zakoupený na konzoli půjde přenést do PC verze. I když většinu top značek si Microsoft pochopitelně schovává pro Xbox (Forza, Halo), už se objevily náznaky, že by se další chystané hry jako Crackdown 3, Quantum Break nebo Scalebound mohly zařadit rovněž mezi tituly migrující z Xboxu na PC.

Na PC momentálně míří i real-time strategie Halo Wars 2, která má kořeny taktéž na Xboxu. V minulosti se už dvě starší exkluzivní hry z XO na Windows po čase objevily. Šlo o akce Dead Rising 3 a Ryse: Son of Rome.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama