DLC nás naposledy vezme do Gothamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC nás naposledy vezme do Gothamu

DLC nás naposledy vezme do Gothamu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 12. 2015 10:57 3
Reklama

Vývojáři z britského týmu Rocksteady Studios se zítra pomyslně rozloučí se hrou Batman: Arkham Knight a Temným rytířem vůbec. V úterý pro jejich hit vyjde poslední DLC nazvané Season of Infamy.

Mělo by jít o rozlučku ve velkém stylu a na takovém závěrečném večírku by rozhodně neměli chybět ani proslulí nepřátelé netopýřího muže. Prostřednictvím rozšíření se proto do hry vrátí čtveřice superpadouchů, s nimiž už se Batman v minulosti utkal. V nových misích, které mají zapadnout do kolekce Most Wanted vývojáři postaví hráčům do cesty Killer Croca, Mr. Freeze, Mad Hattera a Ra's al Ghula.

Rozšíří se ale i netopýrův šatník. Batman dostane nový kostým inspirovaný Nolanovým filmem Temný rytíř z roku 2008. A veteráni série budou moci zavzpomínat na Arkham Asylum v původním Batmobilu z této ságy. DLC je součástí season passu, ale bude se samozřejmě prodávat i samostatně.

Rozšíření symbolicky ukončuje společnou pouť Rocksteady Studios a Batmana, která započala už v roce 2009. Dosud není jisté, na čem přesně budou autoři arkhamské série pracovat nyní, a kdo se ujme netopýřího muže. Batman by mohl skončit v rukou studia Warner Bros. Games Montréal, které už má na svědomí prequel Arkham Origins, port Arkham City – Armored Edition pro Wii U a DLC pro Arkham Knight nazvané Batgirl: A Matter of Family. Britští Rocksteady Studios by se zase podle četných spekulací mohli vrhnout na Supermana. Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama