V kinech běží nový trailer na Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V kinech běží nový trailer na Overwatch

V kinech běží nový trailer na Overwatch

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 12. 2015 11:20 4
Reklama

Není třeba předstírat, že potřebujeme dobrý důvod, abychom se podívali na nový filmeček od Blizzardů. Kdyby náhodou Blizzardu nevyšla tvorba her, mohli by se kluci a holky z kalifornského studia klidně vrhnout do tvorby animovaných filmů.

Nejnovější teaser trailer We Are Overwatch běží v amerických kinech před novými Star Wars společně s trailerem na filmový Warcraft a míří tak na zcela jiné publikum než uzavřená beta, která nedávno skončila. Filmeček neukazuje nic ze hry, ale ani nemusí. Nehráči v sedadlech nepotřebují vidět multiplayerovou střílečku, ale lákadlo v podobě postav a zasazení.

Zároveň dostáváme poměrně věrohodnou představu o tom, jak budou vypadat animované krátké filmy z Overwatche, které Blizzard potvrdil na letošním BlizzConu. Kraťasy z Overwatche by měly rozvíjet příběhové pozadí světa, na které nebude při hře čas a prostor.

Filmy budou pravděpodobně vznikat v nové divizi Activision Blizzard Studios, která se pouští do tvorby filmů a televizních pořadů. Kromě animáků z Overwatche bylo ještě potvrzeno "filmové univerzum založené na sérii Call of Duty" a animovaný seriál Skylanders Academy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama