Minecraft na konzolích se vyrovnává PC verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft na konzolích se vyrovnává PC verzi

Minecraft na konzolích se vyrovnává PC verzi

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2015 09:26 3
Reklama

Nadcházející update Minecraftu na Xboxech a PlayStationech posune obsah konzolových verzí blíže k PC. Masivní aktualizaci momentálně Microsoft testuje a brzy by se měla hráčům uvolnit.

Patch 1.22 přidává přes 20 nových biomů (stolová hora, břízový les, hluboký oceán včetně nových dungeonů a další), 24 nových typů kostek a spoustu nových předmětů a nepřátel. Společně s novinkami patch přinese i nové herní prvky do již zabudovaných mechanismů, vybalancování a nutné opravy bugů.

Pro kompletní přehled o novinkách zamiřte na fóra hry, kde vývojáři zveřejnili vyčerpávající patch notes. Aktualizace přijde do her na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation Vita a PlayStation 4.

Wii U verze Minecraftu, která poprvě vyšla na konzoli od Ninteda přesně včera, se však aktualizace jen tak nedočká. Ačkoliv si hráči pochvalují možnost hrát na tabletovém ovladači i bez televize, Wii U verze obsahuje svět o velikosti toho z PS3 a X360, tedy zhruba 36krát menší než herní svět Minecraftu na PS4 a XOne. Mojang se zatím nevyjádřil, zda nová aktualizace přijde časem i na Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama