Nové informace o betě Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o betě Kingdom Come

Nové informace o betě Kingdom Come

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 12. 2015 15:38 27
Reklama

Už s vydáním nové verze alfy Kingdom Come prosákly informace, že půjde pravděpodobně o poslední build před tím, než vývojáři z Warhorse pustí do oběhu betaverzi. Po dnešní tiskové zprávě můžeme tuto informaci prohlásit za oficiální a přidáváme detaily ohledně toho, na co se už v prvním čtvrtletí příštího roku budete moci těšit.

V první řadě bychom se měli konečně ponořit do příběhu, lépe řečeno jeho úvodu a nasát tak atmosféru, která nás bude provázet v průběhu celého hraní. K dispozici pak budou všechny základní herní mechanismy, zpřístupní se trojnásobně více mapy, dojde na první klíčovou bitvu a do boje vedle meče či kuše vstoupí neméně podstatná část výbavy – štít.

Vývojáři zároveň s informacemi o betě odhalili, na čem dalším pracují a nutno přiznat, že zejména detaily o scénáři nenechávají nikoho na pochybách, že Kingdom Come bude po stránce příběhu hodně výživnou záležitostí. Daniel Vávra a sedm scénáristů jsou téměř na konci 2500stránkového scénáře, mají stovky stránek design dokumentu a celkově více než 70 questů s 300 000 slovy v dialozích.

Usilovně se také pracuje na psím společníkovi, kterého zastoupí rasa Alano, odpovídající dějovému zasazení. Vývojáři zpracovávají systém počasí a pokračují ve trojrozměrném scanování obličejů všech postav, které se ve hře objeví. Jinými slovy – to, co je nyní vidět v alfě, není ani zdaleka odrazem toho, jak budou lidé vypadat ve finální verzi. Tam se počítá se spoustou detailů a více než 30 různými výrazy.

Poslední zajímavostí je odstartování prací na filmečcích s plným motion-capture reálných herců a jejich hlasů. Dohromady se počítá s více než 25 hodinami dabovného textu a čtyřmi hodinami hudebního doprovodu, který bude nahrán v pražském Rudolfinu, coby jedné z nejvýznamnějších koncertních hal v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama