10 Double Fine her v akci na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 10 Double Fine her v akci na Steamu

10 Double Fine her v akci na Steamu

David Plecháček

David Plecháček

13. 12. 2015 10:25
Reklama

Čtvrteční retro Hrajte s námi nebylo v programu našeho vysílání čirou náhodou. Tim Schafer totiž před pár dny oznámil druhý díl legendárních Psychonauts, a tak jsme si je spolu s vámi museli jednoduše připomenout. Nejsme však jediní, kdo chce na nostalgickou vlnu zabrnkat, a do podobné strategie se pouští i Steam.

Bundle s hrami od Tima Schafera není na Steamu žádná novinka, ale cena kolekce se pohybovala na astronomických 92,99 eurech. Sice se stále jednalo o výrazně nižší cenu za 10 her, než kdybyste je kupovali jednotlivě (cca o čtvrtinu), nynější akce je ale opravdu výrazná. Za Double Fine Bundle 2015 zaplatíte pouhých 18,59 euro, tedy přibližně 500 korun. A co že se v balíčku nachází?

Seznam zapojených her

Broken Age
Grim Fandango Remastered
Brutal Legend
Psychonauts
Massive Chalice
Costume Quest
Iron Brigade
Hack 'n' Slash
Stacking
Spacebase DF-9

Kromě samotných her se můžeme těšit i ze soundtracků z her Grim Fandango Remastered, Psychonauts, Broken Age, Brutal Legend a Massive Chalice. Inu, pro většinu z nás, kterým nějaké hry ze seznamu chybí, jistě bude platit rovnice: 80% sleva, cena 500 korun = nutná koupě. Ale pozor, příliš nezahálejte. Nabídka platí pouze do 19. hodiny dnešního dne. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama