Statistika ukázala, jak lidé hrají Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Statistika ukázala, jak lidé hrají Battlefront

Statistika ukázala, jak lidé hrají Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 12. 2015 11:10 9
Reklama

DICE se pochlubili infografikou, která odhaluje, jak fanoušci hrají multiplayerovou akci Star Wars Battlefront. Ze statistik vyplývá mimo jiné i to, že nejoblíbenějším hrdinou je námezdní lovec Boba Fett, s nímž lidé nahráli nejvíc času.

A nebo to možná prostě znamená, že jsou s ním hráči nejefektivnější a nejúspěšnější. O čemž už se párkrát psalo, protože část fanoušků poukazuje na skutečnost, že je podle nich Boba Fett příliš silný, zatímco Luke a Darh Vader naopak slabší, než by měli být. Na každý pád s Fettem lidé nahráli skoro 30 milionů minut.

Bez zajímavosti není ani informace, že méně než pouhé jedno procento zničených AT-AT z celkového počtu 36 milionů má na svědomí tažné lano zaháknuté za Speeder. Úspěšnější jsou v dogfightech piloti X-wingů než TIE fighterů, což by mohlo souviset s využitím štítu. Palpatine má na kontě více usmrcení blesky než Luke za pomoci akce Force Push. Na nebi si více sestřelů připsali hráči pilotující Millennium Falcon než Slave I. A konečně AT-ST je nejnebezpečnějším bitevním prostředkem ve hře, protože má na kontě nejvíc zabitých - více než 61 milionů.

Ze statistik můžete vyčíst ještě pár dalších zajímavostí, ale zapadnout by neměla ani informace, že DLC nazvané Battle of Jakku je už k dispozici všem hráčům zdarma. Jako první si ho minulý týden mohli osahat ti, kteří si Battlefront včas předobjednali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama